PETER MARCKMANN BAND

Om kærligheden, meningen, veje og vildveje


Fortælle-koncerter

For et lyttende og reflekterende publikum præsenteres en serie sange i en sammenhængende fortælling, som mange vil kunne nikke genkendende til.

I fortællingen "Kærlighedsbilleder" skildres forløbet fra fascinationen og begæret til forelskelsen, hengivelsen, tvivlen, afvisningen og genforeningen.

I fortællingen "Sange mod lyset" beskrives forløbet fra en tilværelse fyldt med drømme og travlhed, til stress med søvnløshed, videre til depressionen med den totale hjælpeløshed og endelig genfindingen af lyset for enden af det sorte hul.

I fortællingen "På sporet - ad omveje" handler det om at finde vej gennem livet - gennem arbejdslivet, kærlighedslivet. Vi opdager - vistnok allesammen - at vi indimellem kommer ud på besværlige eller uventede omveje.

I fortælle-koncerterne veksles der mellem små anekdoter og originale sange, som naturligvis tager udgangspunkt i personlige oplevelser, men hvor man som tilhører ofte vil kunne nikke genkendende til mange af situationerne. Gennem sangene vil det stå tydeligt, at vi alle er i stort set samme båd, når det gælder livets udfordringer. 

Peter Marckmann Band spiller melodiske rytmiske viser på dansk. Genremæssigt spænder repertoiret fra ballader over blues, country og bossa til jazz og pop. Musikalsk er Peter Marckmann inspireret af navne som Bob Dylan, Dissing/Andersen og Leonard Cohen, men såmænd osse af Trille, Benny Holst og Allan Olsen.

Læs mere om Peter Marckmann Band på her på hjemmesiden - http://www.petermarckmannband.dk/ - eller lyt til bandets godt 20 CD-indspillede sange på Spotify, iTunes eller andre streamingtjenester.

Vi håber at finde interesse for vores fortælle-koncerter i foreninger, aftenskoler, i kursussammenhænge, i kirker og sognegårde, hos terapeuter og musikforeninger.