PETER MARCKMANN BAND

Billetter: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/hchyj6uxvb - eller tryk på plakat herunder

Spil Dansk Dobbeltkoncert onsdag d.30.10.2019 kl.19-22 i Kunstsmedjen, Musicon, Roskilde

Peter Marckmann og Per Fjord

De to sangere og sangskrivere Peter Marckmann og Per Fjord har slået sig sammen om en dobbeltkoncert i Kunstsmedjen på Musicon i Roskilde onsdag d. 30. oktober kl. 19.00 til 22.00 - midt i Spil Dansk Ugen.

Begge er velkendte navne i Roskildes musikliv og optræder i samspil med gode lokale musikere - John Strange, kontrabas, Jens Christiansen, guitar, Nils ”Vejmand” Christensen, trommer, og Leif Pugé, keyboard.

Peter Marckmann har udgivet flere CDer og har efterhånden et stort bagkatalog med originale sange på dansk og kredsende om eksistentielle emner som lykke, drømme, meningen med livet, kærlighed på godt og ond og livskriser. Peter Marckmanns sange og melodier trækker tråde tilbage til musikere som Povl Dissing, Benny Andersen, Dylan og Leonard Cohen - det er melodisk musik med vedkommende tekster - lige fra blues, ballader til bossa og jazz.

Per Fjord har udgivet en lang række musikalbums med egne sange og leveret en del materiale til bl.a. Erik Grip. En ny CD fra Per Fjord er på vej, og der vil helt sikkert blive spillet smagsprøver fra den ved koncerten på Musicon. I øvrigt er Per Fjord kendt som skønlitterær forfatter til flere novelle- og digtsamlinger samt den satiriske roman Hank. Han er også en erfaren billedkunstner indenfor maleri og grafik. Er netop blevet udvalgt til kunstårbogen 101 kunstnere 2019. Per har skabt plakaten på denne side til vores dobbeltkoncert.

Per Fjord og Peter Marckmann er forskellige, men fælles om inspirationen fra både amerikansk, dansk og nordisk musik. Begge leverer på forskellig vis sødmefulde kærlighedssange, saftige ballader, satire og stof til eftertænksomheden på dansk. Begge sangskriveres musik er at finde på diverse streaming-tjenester, såsom Spotify, iTunes, Youtube m.v.

Koncerten gennemføres med støtte fra Roskilde Kommunes Musikbypulje.

Billetter kan købes via ovenstående link eller i døren - pris 50 kroner (+ netgebyr på omkring 5 kr ved net-køb)